Yhdistys

Jumaluusoppineiden alumniyhdistys ry perustettiin 4.6.2012 Helsingissä. Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneita henkilöitä eli alumneja. Yhdistys ylläpitää yhteyksiä alumnien välillä sekä alumnien ja opiskelijoiden kesken. Yhdistys rekisteröitiin virallisesti 12.11.2012.

Tarkoitus on verkostoitua, pitää yhteyttä, muistella opiskeluaikoja ja tehdä kaikenlaista kivaa yhdessä. Olemme järjestäneet mm. retkiä, juhlia, seminaareja ja kokoustamme säännöllisen epäsäännöllisesti. Vain taivas olkoon rajana sille, mitä kaikkea teemme.

Yhteydet nykyisiin teologian opiskelijoihin ja yliopistoon ovat tiiviit ja tätä trendiä  ylläpidämme myös jatkossa – sukupolvien välinen ketju on arvokas asia kaikille. Mentorointia olemme tehneet jonkin verran ja pidämme meteliä teologeista myös työelämäkentällä. Tulevaisuuden visiona onkin työelämäyhteyksien ja yhdistyksen vaikuttavuuden lisääminen tällä saralla.

Tiedotamme toiminnastamme pääsääntöisesti täällä, Facebookissa sekä sähköpostin välityksellä. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja Elämää teologina -blogi noin kerran kuussa.

Tervetuloa mukaan toimintaan ja tutustumaan meihin olit pappi, opettaja tai jotain muuta. Yhdistys on avoin kaikenlaisille ja kaikenmoisille teologeille. Jäseneksi pääseminen on parin klikkauksen takana. 🙂

Pax & bonum sekä tapaamisiin Jalumnin merkeissä!

Jumaluusoppineiden alumniyhdistyksen perustajat.