Mikä on Teologian alumnit ry?

Teologian alumnit on Helsingin yliopistossa teologiaa opiskelleiden oma alumniyhdistys. Yhdistys järjestää keskustelutilaisuuksia, retkiä, juhlia ja illanistujaisia tuodakseen teologeja yhteen ja edistääkseen teologien verkostoitumista. Toiminnan tarkoituksena on tukea eri aloilla toimivien jäsenten teologi-identiteettiä ja vaalia yhteyttä alumnien, tiedekunnan ja opiskelijoiden välillä. Lisäksi yhdistys vaikuttaa teologien asioihin koulutuspolitiikassa ja työmarkkina-asioissa.

Jäseneksi voi liittyä jokainen, joka on suorittanut Helsingin yliopistossa teologian alan tutkinnon. Jäseneksi hyväksytään myös teologiaa opiskelleet henkilöt, jotka haluavat edistää yhdistyksen tarkoitusperiä. Jäseneksi liitytään Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen sivuilla.

Yhdistys on perustettu Helsingissä vuonna 2012 nimellä Jumaluusoppineiden alumniyhdistys. Nykyisellä nimellä yhdistys on toiminut loppuvuodesta 2017 lähtien.

Liity jäseneksi ja tule mukaan. Tietoa tapahtumista saat Facebookissa sekä muutaman kerran vuodessa lähetettävän sähköpostiuutiskirjeen välityksellä.

Teologian alumnit on Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen yhteistyöjärjestö.

Facebook-sivumme

Yhdistyksen säännöt

Hallitus ja yhteystiedot

Jumaluusoppineiden alumniyhdistyksen perustajat.
Yhdistyksen perustamiskokous 4.6.2012 oli erityisen juhlava.